Pip Pellens en Robin Martens in nieuwe speelfilm

Pip Pellens en Robin Martens in nieuwe speelfilm

Geschreven door Sebastiaan Boers

Niet één maar twee actrices uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weten een filmrol te bemachtigen. Pip Pellens en Robin Martens zullen te zien zijn in de nieuwe Nederlandse speelfilm Fashion Chicks. Dit nieuws maakte distributeur Just Films, die de film in december 2015 uitbrengt, donderdag bekend.

Pip Pellens, beter bekend als Wiet van Houten, en Robin Martens, alias Rikki de Jong, zijn de eerste namen die in deze film gaan spelen. Ook de dochter van cabaretier Jörgen Raymann, Melody Raymann, heeft een rol weten te bemachtigen.

Deze drie dames spelen de 'mean girls' die op een middelbare school het leven van de onzekere Esmee, gespeeld door Liza Sips, zuur maken. Ook Liza Sips heeft in GTST een belangrijke rol gespeeld. Zij was te zien als Vicky, een vriendin van Noud (Ruud Feltkamp). 

Cabaretier Harry Glotzback en Lone van Roosendaal zullen de ouders van Tiffany, één van de drie meisjes, gaan spelen. Daarnaast zal nog een bekende  (oud) GTST-actrice in deze film te zien zijn. Niemand minder dan Victoria Koblenko speelt een rol in deze film. Jarenlang was de actrice te zien als Isabella in GTST.

Alleen voor Melody Raymann is Fashion Chicks een debuut op het witte doen. De producent AM Pictures, die Fashion Chicks maakt, heeft eerder de jeugdfilm Heksen bestaan niet gemaakt. De opnames van de nieuwe film Fashion Chicks beginnen nog deze maand.

Bekijk GTST terug via TV Blik.