De Nationale Misdaadmeter is dinsdagavond live

De Nationale Misdaadmeter is dinsdagavond live

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande dinsdagavond 12 mei 2015 is het AVROTROS programma De Nationale Misdaadmeter (DNMM) live te zien bij NPO 1. Het programma pakt uit met de laatste aflevering van dit eerste seizoen.  Presentator Jaap Jongbloed krijgt de hulp van Anniko van Santen.

Vanaf 24 maart was Jaap al iedere dinsdagavond te zien samen met Gijs Rademaker. In DNMM analyseren en bespreken de twee alle soorten misdaden in Nederland. In de live uitzending van dinsdagavond zullen de belangrijkste conclusies van de laatste zeven weken onderzoek naar veiligheid in Nederland gepresenteerd worden.

Zondagmiddag zullen Jaap en Anniko aanschuiven bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Life 4 You. Daar zullen zij het programma van dinsdagavond verder toelichten. Het idee van DNMM loopt al maanden, maar Anniko kon dit programma niet presenteren. Zij is iedere dinsdagavond al live te zien in Opsporing Verzocht. Maar in de laatste uitzending wil ze Jaap graag bij staan. 

Alles over DNMM is hier te lezen. Onderwerpen zoals, overvallen, inbraken of geweldsdelicten is allemaal terug te vinden op de website. Wat is de invloed van misdaad op de gemiddelde Nederlander en wat doet dit met hun gevoel van veiligheid? Op deze vragen hopen Jaap, Anniko en Gijs op 12 mei antwoorden te kunnen geven. Dan zal de laatste aflevering te zien zijn van dit seizoen.

De Nationale Misdaadmeter is dinsdag 12 mei om 21.30 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 1.

Bekijk De Nationale Misdaadmeter terug via TV Blik.