RTL Telekids brengt ‘Mega Blubber Power Race’ terug

RTL Telekids brengt ‘Mega Blubber Power Race’ terug

Geschreven door Pieter Jongsma

Deze zomer brengt RTL Telekids onder leiding van Patrick Martens de ‘Mega Blubber Power Race’ terug in de vorm van een aantal spectaculaire buitenevenementen.

Op 13 juni zal het eerste evenement plaatsvinden in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Diverse attracties zoals ‘De Mega Stormbaan’, ‘De Grot der 1000 Schatten’ en niet te vergeten ‘Harry de Hengst’ zullen hun comeback beleven.

In de jaren ‘90 was de ‘Mega Blubber Power Race’ onderdeel van het populaire programma ‘Telekids’, waarin twee klassen de strijd met elkaar aangingen. Deze zomer is de ‘Mega Blubber Power Race’ terug op vier verschillende buiten locaties, waaronder Amsterdam, Groningen en Den Haag in de maanden juni, juli en augustus. De evenementen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen tussen 11:00 uur en 15:00 uur parcours afleggen, ravotten en deelnemen aan verschillende attracties en activiteiten zoals het ‘SiSi Raadspel’ en dansen, zingen en springen op de muziek van de Telekids Discoshow.

Op 27 juni om 15.45 uur zal een programma van de ‘Mega Blubber Power Race’ worden uitgezonden bij RTL Telekids. Dit programma wordt gepresenteerd door Patrick Martens.

De ‘Mega Blubber Power Race’ wordt mede mogelijk gemaakt door SiSi.
Zaterdag 27 juni om 15.45 uur zal het programma van de ‘Mega Blubber Power Race’ worden uitgezonden bij RTL Telekids.