Nieuw programma Real Men dit najaar op RTL4

Nieuw programma Real Men dit najaar op RTL4

Geschreven door Daniël Schalk

Afgelopen donderdag brachten wij, na een tip op onze redactie, het nieuws dat Eyeworks zou werken aan een nieuw programma met de naam Flinke Jongens. Aanmelden voor Flinke Jongens was al mogelijk, echter heet het programma geen Flinke Jongens maar Real Men.

“We werken sinds kort inderdaad aan een nieuw programma, dat ‘Real Men’ gaat heten”, laat een woordvoerder van Eyeworks weten aan Showbizznetwork. Het programma zal aankomend najaar te zien zijn. “We zenden uit in het najaar maar wie het gaat presenteren houden we nog even geheim!”, vervolgt de woordvoerder van het productiebedrijf.

Eyeworks en RTL zoeken momenteel naar ‘echte mannenmet ‘humor, die eerlijk zijn naar elkaar, elkaar steunen en problemen niet aanpakken met beide handen’ en die samen met hun op een onvergetelijk avontuur willen en hun ‘love handles willen inruilen voor een sixpack’.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar realmen@eyeworks.tv met je contactgegevens en een foto. Je kan ook je man, vriend, broer, zoon, vader, neef of collega opgeven.

Lees ook: 'Eyeworks maakt nieuw RTL4-programma Flinke Jongens'