RTL4's Koffietijd dit najaar 'nieuwer dan nieuw'

RTL4's Koffietijd dit najaar 'nieuwer dan nieuw'

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL4 vernieuwt haar dagelijkse ochtendshow Koffietijd. Op Instagram heeft het live-programma haar nieuwe logo onthult. Ook schrijft de redactie van Koffietijd dat het nieuwe seizoen ‘nieuwer dan nieuw’ wordt. Naast een nieuw logo komt Koffietijd komend najaar ook met veel nieuwe rubrieken.

De tv-show komt dit najaar onder andere met de rubriek De Stip, waarbij zij ergens in Nederland een stip neerleggen waarop mensen hun bijzondere verhalen kunnen vertellen. Daarnaast geeft stylist Mika stylingtips in de rubriek De finishing touch en geven mensen in Stories een kijkje in hun leven.

Volgens Albert Verlinde worden Koffietijd en RTL Live komend seizoen meer aan elkaar verbonden. Verlinde keert dit najaar niet terug bij RTL Live en dat is voor RTL de reden om het over een andere boeg te gooien. "Volgens mij willen ze het programma meer linken aan Koffietijd”, zei hij begin augustus.

Hoe RTL de programma’s aan elkaar gaat koppelen, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk maakt RTL binnenkort bij hun najaarspresentatie meer bekend over de toekomst van RTL Live en de mogelijke verbinding met Koffietijd. Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull presenteerde al regelmatig RTL Live.

Koffietijd is vanaf 28 augustus, iedere werkdag, om 10:00 uur te zien op RTL4.

Foto: RTL