Ranking The Stars start zondag

Ranking The Stars start zondag

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het lange wachten wordt dan eindelijk beloond. Vanaf aanstaande zondag is Paul de Leeuw weer terug met Ranking The Stars. Deze BNN-quiz heeft weer de nodige Bekende Nederlands (BN-ers) opgeroepen om elkaar weer fijn te gaan ranken.

Voor Paul is het erg leuk dat Sander Lantinga meedoet. Ook goede vriend Cor Bakker is in het nieuwe seizoen te zien. Volgens de presentator kan Cor behoorlijk leuk uit de hoek komen. Een van de vaste gezichten, Richard Groenendijk, is ook erg blij met Sander Lantinga. ''Hij stond bij Paul aan de desk en het was tien keer bingo'' aldus de cabaretier over Sander.

Wie ook heel verrassend overkwam voor Lucille Werner was toch wel Cor Bakker. ''Absoluut Cor'' gaf de presentatrice van Lingo toe tegenover RTL Boulevard. Lucille heeft wel eens vaker meegedaan en is naast Richard en Patty Brard een bekende ''ranker'' in dit programma. 

Cor Bakker zelf kende twee BN-ers niet en moest Leonie ter Braak googlen. De blonde presentatrice van WNL is bekend geworden bij RTVOost. Ook Tim den Besten is geen bekende voor de pianist. Maar dit maakt het ranken van elkaar alleen maar leuker, voor de kijker.

Magische Hans Klok wist niet goed wie Virginia was. Dat is de vrouw van Peter Jan Rens, die zelf ook te zien zal zijn in dit nieuwe seizoen. Niet alleen Hans kende Virginia niet, ook voor Lucille was dit tot nu toe een onbekende vrouw. Daphne Deckers ging nog even door over het item in RTL Boulevard.

''Hebben ze jou ooit gevraagd?'' wilde Daphne van Marjolein Keuning weten. De actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden zat maandagavond op de stoel van Albert Verlinde en was showbizzdeskundige. ''Nee, maar ik zou het ook echt niet doen''. ''Ik ben al elke dag op tv, ik vind het wel genoeg'', aldus de actrice. Misdaaddeskundige Peter R de Vries is wel gevraagd voor de quiz van BNN. ''Ja, maar heb het nooit gedaan''. ''Wat schiet je daarmee op?'' gaf de misdaaddeskundige aan.

Aanstaande zondag start het nieuwe seizoen van Ranking The Stars dan eindelijk weer. In totaal zijn er zes afleveringen te zien waarin presentator Paul de Leeuw weer klaar staat met de meest bijzondere uitspraken. Geen BN-er wordt heel gelaten. Champagne is er wederom volop aanwezig, net als in de vorige edities. Dit is er speciaal om de spanning onderling weg te nemen, of juist alleen maar erger te maken.

Ranking The Stars is vanaf aanstaande zondag om 21.10 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Bekijk Ranking The Stars terug via TV Blik.