RTL4-ster Johnny de Mol promoot oude werkgever

RTL4-ster Johnny de Mol promoot oude werkgever

Geschreven door Daniël Schalk

RTL4-presentator Johnny de Mol is alweer ruim twee jaar weg bij zijn oude werkgever SBS6, maar Johnny en de zender zijn elkaar nog niet vergeten. SBS6 zendt vanaf vanavond, elke woensdagavond, een herhaling uit van Johnny de Mols SBS6-programma Waar is De Mol?

Op zijn Twitter- en Facebook-pagina promoot de RTL4-ster de herhalingen op SBS6. “Waar is de Mol met Jan Smit. Vanavond herhaling op SBS6 om 20.30u”, is te lezen op zijn Social Media-kanalen. Het is wel opmerkelijk te noemen dat SBS6 het programma van Johnny de Mol herhaalt.

Johnny stapte in 2013 over van SBS6 naar RTL. In september 2013 zond SBS6 het laatste seizoen van Waar is De Mol? uit waarmee ook nog eens een kijkcijferrecord werd behaald. De aflevering met Daphne Deckers, waarin Johnny met haar naar Italië ging, trok ruim een miljoen kijkers.

Johnny de Mol heeft in de afgelopen twee jaar al verschillende programma’s bij RTL gepresenteerd, waaronder de programma’s Syndroom, Project P en Johnny In Oranje. Momenteel presenteert de presentator de RTL4-programma’s Superkids en De Wensboom.

Bekijk Waar is De Mol op TVblik.nl/waar-is-de-mol