RTL-correspondent Olaf Koens naakt op Twitter

RTL-correspondent Olaf Koens naakt op Twitter

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL Nieuws-verslaggever Olaf Koens heeft maandagochtend een grote blunder gemaakt. De Rusland correspondent plaatste op Twitter een foto van zijn televisie in zijn hotelkamer, alleen had hij niet door dat zijn naakte lichaam in de televisie weerspiegelde.

Koens verwijderde de foto daarna snel van internet maar vele media hadden de blunder al opgemerkt. "Jezus Christus. Ja mensen, kijk maar eens goed - ik heb 'm niet versleten met plassen. Now go fuck yourself", reageerde hij op de vele media aandacht.

Koens vind het raar dat zijn blunder groot nieuws is. "Gezegend is het land waar mijn lul op maandagmorgen nieuws is. Ik denk dat ik nog even in Siberie blijf", aldus de verbaasde verslaggever. Koens krijgt via Twitter vele steunbetuigingen.

"Ik weet het via jou en had het anders ook niet geweten. Het is geen nieuws, wél grappig dat je het zelf niet doorhad", zegt een volger van Olaf. Een andere volger heeft wel een goede tip voor Koens. "Olaf, de hele maatschappij heeft het er over. verander je naam in Mo en de focus is weer weg."