RTL Late Night blikt vanavond terug op tweede seizoen

RTL Late Night blikt vanavond terug op tweede seizoen

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond is de laatste aflevering van het zeer succesvolle tweede seizoen van RTL Late Night. In de allerlaatste uitzending van het tweede seizoen brengt Jan Jaap van der Wal een RTL Late Night jaaroverzicht. Daarnaast schuiven ook Wendy van Dijk en Thijs Römer aan.

Verder zijn er een aantal korte ‘terugblikgesprekken’ met gasten die veel indruk hebben gemaakt het afgelopen seizoen. Humberto Tan praat onder andere met Björn Nabuurs, het jongetje met de verouderingsziekte progeria en Jeroen Keers, de parachutist die honderden meters naar beneden viel omdat zijn parachute niet werkte.

Ook praat Humberto met Fred en Caroline van Metelen. Zij draaiden op de begrafenis van hun zoon het nummer Happy van Pharrell Williams en hadden vervolgens een bijzondere ontmoeting met de superster tijdens de speciale-uitzending van RTL Late Night rondom de zanger.

RTL Late Night sluit vrijdagavond het succesvolle tweede seizoen af dat op vrijdag 24 oktober 2014 de meeste kijkers trok toen onder andere Natasja Froger, Bobbi Eden en Mr. Probz te gast waren. De uitzending trok toen ruim 1,7 miljoen kijkers op de late avond van RTL4.

Daarnaast waren er veel speciale-uitzendingen van RTL Late Nihgt over onder andere Pharrell Williams, John Cleese, One Direction en onlangs over John de Mol. Ook waren er optredens van internationale artiesten zoals Simply Red, Sam Smith, Ed Sheeran,Texas en The Script.

De allerlaatste uitzending van seizoen twee is vanavond vanaf 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night