RTL 4 met nieuw programma Nederland in de Auto

RTL 4 met nieuw programma Nederland in de Auto

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL 4 komt binnenkort met een nieuw primetime tv-programma Nederland in de Auto. Dat blijkt uit een kandidaten oproep van producent Eyeworks.

“Maandelijks brengen we gemiddeld tientallen uren door in de auto. Onderweg naar ons werk, thuis of een belangrijke afspraak. In de auto kunnen we onszelf zijn. Voor een nieuw human-interest programma van Eyeworks zijn wij op zoek naar mensen die binnenkort hun adoptiekind (uit het buitenland) gaan ophalen en hun vreugde willen delen met de rest van Nederland.

In het primetime TV programma volgen we mensen in de auto onderweg naar mooie, belangrijke en spannende gebeurtenissen in het leven. Belangrijk is dat je wordt weggebracht met de auto door familie en/of vrienden.

We volgen alleen wat er in de auto gebeurt en waar in de auto over wordt gesproken. De daadwerkelijke gebeurtenis zal niet worden gefilmd.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het programma? / Heb je interesse in deelname? Stuur dan een mail naar nederlandindeauto@eyeworks.tv met uw naam en telefoonnummer."

Een uitzenddatum is niet bekend gemaakt, aanmelden kan door een mail te sturen naar nederlandindeauto@eyeworks.tv vermeld daarin uw naam en telefoonummer.

Bekijk Nederland in de Auto op TVblik.nl/nederland-in-de-auto