Ferry Doedens tekent platencontract

Ferry Doedens tekent platencontract

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Ferry Doedens heeft vandaag en platencontract getekend. Zijn muzikale carrière heeft Ferry op een laag pitje gezet. Daar komt vanaf nu verandering in. ''Officieel getekend bij CTM Music Management, kan niet wachten om vette platen te maken'', schrijft de acteur op zijn Instagram.

Ferry is beter bekend als Lucas Sanders in de soap van RTL 4. Voordat hij acteur is geworden, wilde Ferry altijd al de muziekwereld in. Het management van Ferry laat aan RTL Boulevard weten dat het vooral zal gaan om Nederlandstalige popmuziek. De acteur/zanger is de komende tijd in de studio's te vinden om te bekijken welke richting hij met zijn muziek op wil. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de muziek van Ferry te horen zal zijn. 

In 2007 deed een jonge Ferry auditie voor Idols. Hij wist bij de laatste achttien te eindigen. Daarnaast zat hij korte tijd in een boyband, IDSF, maar echt succesvol was dit niet. Toch zal niet iedereen blij zijn dat Ferry weer meer gaat zingen.

In Ranking The Stars, de quiz van BNN, gaf Henk-Jan Smits aan dat Ferry een irritante stem heeft. Hierop was Ferry behoorlijk beledigd. Presentator Paul de Leeuw kon het niet laten en deed er nog een schepje bovenop. ''Je hebt helemaal geen irritante stem, maar nooit gaan zingen hé?'', aldus de presentator.

Gelukkig kon Ferry om die laatste uitspraak van Paul wel lachen. Het hele fragment tussen Henk-Jan, Ferry en Paul is hieronder te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=p6nwtuWwgog

Bekijk RTL Boulevard terug via TV Blik.