Ferry Doedens maakt comeback in GTST

Ferry Doedens maakt comeback in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor alle fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Acteur Ferry Doedens maakt zijn comeback bij de soapserie van RTL 4. Dit nieuws maakte de acteur donderdagavond bekend in een nieuwe aflevering van Chantal blijft slapen. Voor dit programma volgde presentatrice Chantal Janzen de soapacteur een hele dag op de voet.

Ferry werd voor de zomer ontslagen bij GTST. Dit had alles te maken met zijn drugsgebruik. Dit zorgde voor een shock bij de GTST fans. Maar lang hoefden zij niet te treuren. Ferry was namelijk in de zomermaanden te zien als Lucas Sanders (deze rol speelt Ferry ook in GTST) in Nieuwe Tijden. Deze nieuwste soap van Nederland was een 'spin-off' van GTST. 

Nu komt Ferry dus terug naar GTST. Hoe het karakter Lucas terug zal keren naar Meerdijk is nog niet bekend. Ferry maakte wel bekend dat hij al volop bezig is met de opnames. Wanneer Lucas weer te zien zal zijn in GTST is nog niet bekend. Wie weet heeft het wel te maken met zijn soapmoeder Janine (Caroline de Bruijn). Het lijkt erop alsof Janine Meerdijk gaat verlaten. Maar kan Janine wel vertrekken zonder afscheid te nemen van haar zoon Lucas?

EXTRA TOEVOEGING: Voor het einde van dit jaar zal Ferry weer te zien als Lucas in GTST!

Het zijn weer goede tijden voor Ferry. Naast zijn werk in Nieuwe Tijden is hij ook te zien in de musical The Bodyguard. Daarnaast maakt hij dan een comeback in de soapserie van Nederland. Of hij alleen terugkeert of met zijn grote liefde Pelle (Eric Bouwman) is ook niet niet duidelijk.

Chantal blijft slapen is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Chantal blijft slapen terug via TVblik. 

Foto: RTL