De Frank en Vrijdag Show komt naar je toe deze zomer

De Frank en Vrijdag Show komt naar je toe deze zomer

Geschreven door Pieter Jongsma

In de maand juli zijn Frank Dane en zijn team te gast bij verschillende bekende Nederlanders. Ze trekken het land in om te barbecueën bij hun vrienden van de show terwijl ze vanuit de tuin live hun programma maken.

Op 3 juli trapt de Frank en Vrijdag show af met een barbecue in de tuin van Andy van der Meijde, bekend van de reality-tv show Andy en Melisa. Andy van der Meijde: "Vrijdag is altijd mijn zuipdag. Ik heb wel zin om een feestje te bouwen! De hele buurt weet er al van af."

Op 10 juli is de Frank en Vrijdag Show te gast bij Nicky Romero. De dj heeft speciaal voor de gelegenheid een nieuwe tuin laten aanleggen, die tijdens deze barbecue zijn vuurdoop zal ondergaan.

17 juli is Spike van DI-RECT de gastheer. Spike laat alvast weten: "Wij hebben er zin in. De hele band zal aanwezig zijn. Jelte neemt zijn BBQ mee toch?"

De laatste live uitzending vindt plaats op 24 juli. Dan wordt er in stijl afgesloten met een live show vanaf het landgoed van Wibi Soerjadi.

Frank Dane: "De Frank en Vrijdag show viert de zomer met vrienden van de show die gewoonlijk kind aan huis zijn in onze studio. Wij zien een lekker tuinfeestje wel zitten, en gaan voor de verandering eens langs bij onze vrienden."

De Frank en Vrijdag Show, iedere vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur op Radio 538.