Bartho Braat blijft in GTST

Bartho Braat blijft in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws op de dag van de zomer cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Niemand minder dan Bartho Braat blijft in de soap te zien als Jef Alberts. Een aantal weken geleden werd bekend gemaakt dat Bartho na ruim 24 jaar in GTST gespeeld te hebben het genoeg vond worden.

De rol van Jef was uitgespeeld, een grote rol had de acteur al een langere tijd niet meer. Maar nu blijkt dat hij toch nog in Meerdijk te zien zal zijn. Ook in de huidige cliffhanger van vrijdagavond speelde Jef een rol.

Met een flinke kater ontwaakt de kroegbaas van café de Koning in zijn eigen café. Hij lijkt vrolijk, maar dan ziet hij een foto waar hij van lijkt te schrikken. Wat heeft Jef gedaan? Nog belangrijker, met wie?

In de uitzending van RTL Boulevard van vrijdagavond maakte Bartho dit nieuws bekend. Ook in het komende seizoen kan de kijker nog volop genieten van Jef. De komende weken moet de kijker het zonder de soapserie doen. Vrijdagavond was de spannende cliffhanger te zien bij RTL 4.

Deze cliffhanger zorgt, net als vorig jaar, voor heel veel vragen. Deze vragen zullen ook aanbod komen bij de komende GTST Zomer-blogs. Vanaf aanstaande zondag zal er iedere week een Zomer-blog te vinden zijn op onze website. Iedere zondag staat in het teken van een bepaalde gebeurtenis en over bepaalde inwoners. De Zomer-blog van aanstaande zondag zal in het teken staan van de huidige cliffhanger. Alles van de hele week wordt samengevat in een extra lange Zomer-blog.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 31 augustus 2015 om 20.00 uur weer te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.