Bartho Braat keert terug in GTST

Bartho Braat keert terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Niemand minder dan Jef komt terug in de soapserie van RTL 4. Acteur Bartho Braat keert terug in GTST. Helaas zal het maar gaan om een tijdelijke terugkeer. Jeff komt terug voor het Sinterklaasfeest in Meerdijk. Net al in de afgelopen jaren kroop Jef in de huid van Sinterklaas.

Voor de soapkinderen is het één groot feest om Sinterklaas te mogen zien. Dit jaar zullen Bram, Teddy en Nola vol verwachting uitkijken naar het grootste kinderfeest van het jaar. De Sinterklaas uitzending zal op maandagavond 20.00 uur te zien bij RTL 4. Hoelang Jef in Meerdijk blijft is nog niet helemaal duidelijk. Dit jaar nam Jef afscheid van zijn vrienden en familie. 

Hij reisde af met zijn broer Robbert (Wilbert Gieske) naar Frankrijk. Hier begonnen de gebroeders Alberts een wijnboerderij. Het leek erop alsof Jef voorgoed in Frankrijk zou blijven. Maar voor Sinterklaas maakte Jef toch een uitzondering. Toch zal Jef altijd met een dubbel gevoel aan Sinterklaas terug denken.

Een aantal jaar geleden moest Jef op Sinterklaasavond afscheid nemen van zijn geliefde Dorethea (Chris Comvalius). Zij werd vermoord door een Zwarte Piet. De verkrachter van Nina, René. Zij was het eerste slachtoffer van René. Tot op de dag van vandaag weet Jef nog altijd niet dat zijn vrouw is vermoord. Alles leek op een bizar ongeluk. Alleen Janine (Caroline de Bruijn) weet wat, de inmiddels overleden, René.

De Sinterklaasaflevering van GTST is maandagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Lees ook de GTST blog over het afscheid van Jef.