'Bartho Braat keert terug in GTST'

'Bartho Braat keert terug in GTST'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Niemand minder dan Bartho Braat keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit nieuws werd zaterdagavond bekend gemaakt door de Telegraaf. Bartho is beter bekend als Jef Alberts. Vorig jaar januari nam Jef afscheid van zijn leven in Meerdijk. Hij verliet samen met zijn broer, Robert (Wilbert Gieske) Meerdijk. Samen wilden zij een wijnboerderij beginnen in Frankrijk.

Volgens de Telegraaf keert Jef terug naar Meerdijk voor een begrafenis. Hij zou contact hebben gehad met iemand uit Meerdijk. Deze persoon liet aan Jef weten dat een dierbaar persoon van hem is overleden. Dat hangt waarschijnlijk allemaal samen met de zomer-cliffhanger van GTST. Maar de grote vraag is nu; wie is er overleden en wie verlaat er straks GTST?

In de zomer-cliffhanger, die aanstaande vrijdagavond om 20.30 uur te zien is, hebben Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Jackson Hooi) het erg zwaar. Samen probeerden zij om Jos (Bas Keijzer) te stoppen. Helaas loopt dit plan niet helemaal zoals verwacht. Zou het kunnen dan één van de twee dit niet overleefd? Bing is een soort stiefzoon van Jef en Rik behoort tot de beste vrienden van Jef.

Of Jef ook daadwerkelijk terug gaat keren is nog niet officieel bevestigt. Mocht dit toch waar zijn, dan is er een deel van de zomer-cliffhanger vroegtijdig bekend geworden. Het wordt een spannende week, met een spannende zomer-cliffhanger. Voor iedere inwoner uit Meerdijk zal het een week worden om snel te vergeten. Maar gaat iedereen het ook snel vergeten?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.