Opsporing Verzocht start op 25 augustus weer

Opsporing Verzocht start op 25 augustus weer

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Dinsdagavond was presentatrice Anniko van Santen voor het laatst te zien met Opsporing Verzocht. Het opsporingsprogramma van de AVROTROS stopt een aantal weken met uitzenden in verband met de zomer. Voor de presentatrice was het een heftig seizoen.

Niet alleen presenteerde Anniko het programma alleen (hiervoor presenteerde zij het met Frits Sissing), ook de uitzendtijd werd aangepast. Opsporing Verzocht werd omgeruild met Oplicht?! beiden van de AVROTROS. Anniko was bang dat dit haar kijkers kon schelen. Hiervan was geen sprake, wekelijks keken er ruim 1 miljoen mensen.

Wat de presentatrice ook spannend vond, was het decor. Dat heeft een hele metamorfose ondergaan. Een ruimere ogende studio waarbij de kijker nog beter live mee kon kijken. Dit zorgde voor gezonde spanning bij Anniko. Ook is Anniko zich meer bewuster geworden door het presenteren van dit politieprogramma. 

Het programma mag dan wel even van de buis verdwijnen, dat houdt niet in dat de politie stil zit. De tips zijn en blijven, ook in de zomerstop, van harte welkom. Via de website van Opsporing Verzocht en via social media kan de kijker op de hoogste blijven van al het politienieuws.

Vanaf dinsdag 25 augustus is Opsporing Verzocht weer terug op televisie. Ook dan zal Anniko weer te zien zijn als presentatrice.

Opsporing Verzocht is vanaf dinsdag 25 augustus weer te zien om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1.

Bekijk Opsporing Verzocht terug via TV Blik.