O'G3NE scoort hit met Wings To Fly

O'G3NE scoort hit met Wings To Fly

Geschreven door Sebastiaan Boers

De meiden van O'G3NE hebben na hun hits Magic en Cold een nieuwe single uit. Het nummer Wings To Fly is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Itunes top 30 van deze week. Naast O'G3NE komt Alvaro Soler ook nieuw de Itunes binnen. Zijn single El Mismo Sol staat op nummer 30.

Daarnaast keert dj Martin Garrix samen met Usher terug in de Itunes op nummer 29. Daar staat de single Don't Look Down, die na 13 weken weer terug is in Itunes. Een oude repeat of niet, Worth It, van Fift Harmony & Kid Ink komt nieuw binnen op nummer 28.

Een van de zomerhits van 2015 weet deze week een plek te stijgen. Maar liefst 28 weken staat Omi met zijn Cheerleader in de Itunes top 30. Deze week staat hij trots op nummer 26. Twee plekken winst voor Jeroen van der Boom. Ook deze week staat hij met zijn versie van Mag Ik Dan Bij Jou in de Itunes top 30 op plek 21. 

De originele versie van Mag Ik Dan Bij Jou, van Claudia de Breij, staat deze week een stuk hoger in Itunes. Claudia staat, net als vorige week, op nummer 11. De band Lost Frequencies staat voor de tweede week met twee nummers in de Itunes top 30. Hun hit Are You With Me staat deze week op nummer 20.

De nieuwe single, Reality van Lost Frequencies, stijgt deze week van 19 door naar 12. Ook een flinke stijging voor Armin van Buuren & Mr Probz. Zij stijgen van nummer 26 naar 17 met hun single Another You. De Zweedse dj Avicii doet deze week ook goede zaken. Hij stijgt met Waiting For Love van 25 naar 16.

Een succesvol muzikaal duo, Pitbull & Chris Brown, stijgen deze week van 17 naar 14. Daar staan beide heren met hun single Fun. Madcon & Ray Dalton leveren één plek in. Vorige week stegen zij door naar nummer 8 met Don't Worry. Deze week ruilen zij van plek en komen uit op nummer 9.

De ruil die Madcon & Ray Dalton deden was met Kygo & Parson James. Dat duo stijgt van 9 door naar 8 met de single Stole The Show. Het lijkt wel alsof Kenny B een vaste plek in Itunes heeft veroverd. Na weken op nummer 1 te hebben gestaan, staat hij nu alweer op nummer 4 met Parijs.

Langzaam maar zeker krijgt iedereen een beetje genoeg van Drank & Drugs. Vorige week maakten Nicky Jam & Enrique Iglesias hier al een einde aan. Deze week doen Felix Jaehn & Jasmine Thompson hetzelfde. Zij stijgen met Ain't Nobody (Loves Me Better) van 3 naar 2.

Opnieuw een plek verlies dus voor Lil' Kleine & Ronnie Flex. Zij stonden vorige week nog op 2 met Drank & Drugs. Deze week verliezen ze een plek en komen uit op nummer 3. Inmiddels is bekend dat dit duo ook een Duitse versie gaat opnemen. Hoe deze versie klinkt is nog niet bekend.

Deze week staan Nicky Jam & Enrique Iglesias opnieuw bovenaan in de Itunes top 30. Hier staan zij met de single El Perdón. Met deze single staat dit muzikale duo nu alweer negen weken in de Itunes top 30. Wat begon bij Repeat of Niet is geëindigd in een grote zomerhit.

De Itunes top 30 is iedere vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op Q-music.