'Albert Verlinde weg bij RTL Boulevard'

'Albert Verlinde weg bij RTL Boulevard'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Albert Verlinde, de roddelkoning van RTL Boulevard lijkt er nu toch echt mee te gaan stoppen. Dat beweren verschillende bronnen tegen over de website Bekende Buren. Het gonst de laatste tijd van de geruchten dat Albert Verlinde nu toch echt weggaat bij RTL Boulevard, en dat zou niet zijn vanwege een conflict met Erland Galjaard de baas van RTL.

Volgens diverse bronnen zal het niet lang meer duren, voordat Albert Verlinde zijn vertrek bij RTL Boulevard gaat aankondigen. Dit vertrek heeft volgens bronnen niet te maken met een eerder conflict bij de zender leiding.

Verlinde en Galjaard liggen al een tijd overhoop sinds het Showbizz-programma van RTL met teruglopende kijkcijfers te maken heeft. De grote concurrent Shownieuws, trokt de afgelopen weken (rond 23.00 uur) meer kijkers dan RTL Boulevard. Dit zou echter niet de oorzaak zijn waarom Albert binnenkort zijn vertrek zal gaan aankondigen . Bronnen melden aan Bekende Buren dat dit te maken heeft met de nieuwe baan van Albert bij Stage Entertainment.

'Albert zal het natuurlijk zelf niet willen bekennen, maar de heren van CVC vinden dat Albert een keus moet maken. Of Boulevard blijven presenteren of vol gaan voor het bedrijf. Zij zijn van mening dat beiden niet zijn te combineren.

Zijn oude bedrijf Van der Linde Entertainment had ongeveer 10 mensen in dienst, maar geeft Albert leiding aan 2200 man en als je dit goed wil doen valt dat volgens CVC niet te combineren. En ik denk dat ze gelijk hebben,

En natuurlijk zal Albert, ook gezien de huidige relatie met Galjaard, niet kiezen voor RTL Boulevard. Het wachten is nu alleen nog maar op wanneer Albert dit zelf bekend gaat maken. Dat zal zeker, ook door de druk van de nieuwe aandeelhouder, niet lang gaan duren', aldus de bron.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard