Albert Verlinde: ‘Beau van harte welkom bij RTL Boulevard’

Albert Verlinde: ‘Beau van harte welkom bij RTL Boulevard’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Beau van Erven Dorens is ‘van harte welkom’ bij RTL Boulevard, dat heeft zijn RTL-collega Albert Verlinde gezegd tegen het AD. Beau zei afgelopen donderdag in RTL Late Night, nadat hij het nieuws bekend had gemaakt dat hij terugkeert bij RTL, dat de deur open staat voor RTL Boulevard.

Verlinde ziet de samenwerking met Van Erven Dorens ook wel zitten. “Beau is een van de meest talentvolle presentatoren die er is”, aldus de showbizzkenner. De oud-SBS6-presentator presenteerde het RTL4-programma al eens. Van 2001 tot 2005 zat Beau naast Albert Verlinde.

Beau verliet RTL twee keer eerder maar is nou weer terug bij de commerciële zender. Er gingen ook veel verhalen rond dat Beau ruzie zou hebben met Albert. “Maar dat is allemaal van lang geleden”, aldus Verlinde. Albert weet nog niet zeker of ze binnenkort RTL Boulevard weer samen doen.

“Qua presentatoren is het momenteel volle bak hier, maar ik weet dat daar wel over gesproken wordt. Het zal denk ik niet op korte termijn gebeuren.” Wat Beau allemaal bij RTL gaat doen is nog niet bekend. Eén programma dat hij gaat maken is het nieuwe RTL4-programma Real Men.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard