ABC-bazen meteen enthousiast na zien proefaflevering The Muppets

ABC-bazen meteen enthousiast na zien proefaflevering The Muppets

Geschreven door Daniël Schalk

Het duurde lang voordat de televisie-bazen van ABC een nieuwe kans wouden geven aan The Muppets om een nieuwe televisieserie te maken. Maar na het zien van deze proefaflevering waren de ABC-bazen overtuigd en gaven The Muppets groen licht.

De nieuwe televisieserie over The Muppets geeft een kijkje in de privé-levens van Kermit, Miss Piggy, Fonzie, de Zweeds kok en de andere Muppets. Of zoals Kermit het zelf zegt, een uniek kijkje achter de schermen.

In de proefaflevering is te zien dat Miss Piggy ook niet meteen enthousiast is over een nieuwe televisieserie op ABC. Miss Piggy is druk bezig met opnames in Hollywood en heeft zelfs een knappe vent aan de haak geslagen.

De serie dreigt dan toch niet door te gaan, aangezien ABC geen televisieserie wil zonder Miss Piggy. Uiteindelijk besluit ze toch mee te werken aan de serie omdat, zegt ze zelf, het toch familie blijft. De nieuwe televisieserie is binnenkort te zien op ABC.

Voor alsnog is er niks bekend over of de nieuwe televisieserie van The Muppets ook in Nederland uitgezonden zal worden. The Muppets zijn ook al jaren populair in Nederland, hetzelfde geldt voor de comeback-films die The Muppets hebben gemaakt.

Bekijk hieronder de proefaflevering van de nieuwe televisieserie van The Muppets: