Marjolijn Touw verlaat De Slimste Mens

Marjolijn Touw verlaat De Slimste Mens

Geschreven door Sebastiaan Boers

Musicalster en voormalig actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden, Marjolijn Touw moest De Slimste Mens donderdagavond verlaten. In totaal was Marjolijn maar liefst vijf afleveringen te zien. Samen met Daan Niemer en Sander Hoogendoorn moest Marjolijn strijden om een plek in de aflevering van morgen.

De hele aflevering had Marjolijn al moeite om mee te komen. In de laatste ronde haalde ze voorzichtig weer wat seconden. Toch was het opnieuw EditieNL presentator Daan Niemer die de aflevering op zijn naam wist te zetten. Hij werd opnieuw De Slimste Mens van de dag.

In de finale moest Marjolijn het opnemen tegen nieuwkomer Sander. Het leek er even op als Sander in het voordeel was. Maar de finale werd toch nog enorm spannend. Met een paar juiste antwoorden kon Marjolijn de finale winnen. Met een vraag over Facebook had Marjolijn slecht een paar seconden over. 

Met één goed antwoord op de vraag, was de tijd helaas voorbij. Marjolijn moest toezien hoe Sander nog maar nét de finale won. In de aflevering van vrijdagavond zullen Daan en Sander in ieder geval te zien zijn. Marjolijn heeft in de vijf afleveren bewezen dat ze goed is in deze leuke quiz van de NCRV. Met een goed gevoel kan zij nu dus afscheid nemen van De Slimste Mens.

De Slimste Mens is iedere werkdag om 20.25 uur te zien bij de NCRV op NPO 2.

Bekijk De Slimste Mens terug via TV Blik.