Bommetje! met hulp van BN-ers

Bommetje! met hulp van BN-ers

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het natste programma van Nederland, Bommetje!, krijgt een vervolg. Het eerste  seizoen was een succes voor de AVROTROS. In april ging het programma, met Ron Boszhard als presentator, van start. In totaal keken er 372.000 mensen naar de allereerste aflevering.

Ook de afleveringen daarna bleven de kijkcijfers gemiddeld rond de 300.000 kijkers. Een vaste groep kijkers kon dit programma zeker waarderen. Ook Ron had het duidelijk naar zijn zin in Bommetje! Het is een leuk programma voor het hele gezin.

Na een succesvol eerste seizoen, komt Bommetje! terug met een vernieuwd seizoen vol met adembenemende waterspellen. In Bommetje! gaan vijftien familieteams de strijd met elkaar aan in de haven van Huizen. Dit gebeurt onder de leiding van Ron. 

In iedere aflevering krijgt Ron hulp van een Bekende Nederlander (BN-er). Zo zijn Carlo Boszhard (de broer van Ron), Enzo Knol (bekend van YouTube), Jill, Roy Donders, Brugklas-acteurs Britt en Niek, Ruud Feltkamp (Noud uit GTST), Spangas-acteurs Lennart Timmermans en Hassan Slaby, Lex Uiting en Liza Sips (ook bekend van GTST) te zien in het nieuwe seizoen.

Bommetje! wordt dit seizoen nog spectaculairder en spanneder. Nieuwe spelonderdelen zijn een vijftien meter hoge schans waar de deelnemers vanaf vliegen. Vandaar uit gevolgd door een lange glijbaan die uitkomt op het water. De teams mogen alle remmen los gooien op het gebied van creativiteit en maken van hun eigen outfit om in stijl van de schans en glijbaan te gaan.

In het finalespel worden de beste kandidaten vanaf het ''blobkussen'' gelanceerd. Het doel van de kandidaten is om zo hoog mogelijk in de lucht te komen. Wie het hoogst eindigt, wordt als winnaar gekroond van Bommetje! Het beloofd een spannend seizoen te worden.

Opnames

De opnames vinden plaats op zaterdag 15, zondag 16, dinsdag 18, donderdag 20, zaterdag 22 en zondag 23 augustus.
Elke dag zijn er twee opnames. De eerste is van 12.30 - 15.30 uur en de tweede van 16.30 - 19.30 uur. Opgeven voor Bommetje is nog steeds mogelijk. Kijk hier voor meer informatie hierover.

Bommetje! wordt op dit moment iedere zaterdagavond herhaalt rond 19.00 uur bij de AVROTROS op NPO 3.

Bekijk Bommetje! terug via TV Blik.