Bommetje XXL wordt één groot spektakel

Bommetje XXL wordt één groot spektakel

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het natste programma van Nederland komt terug. In Bommetje XXL zal Ron Boszhard opnieuw te zien zijn als presentator. Ieder seizoen worden de spellen aangepast, zodat het nét even anders wordt dan anders. In Bommetje XXL worden de spellen een stuk spectaculairder dan de kijker tot nu toe gewend is. Van de kandidaten wordt nog meer verwacht.

Zo moeten de kandidaten samen van de schans af. Dit is een nieuw onderdeel in Bommetje XXL. In het vorige seizoen moesten de kandidaten één voor één van de schans af glijden. Een ander nieuw onderdeel is de evenwichtsbalk. Alleen de naam al zorgt voor één en al spanning. Hoe dit er uit gaat zien zal in de eerste aflevering te zien zijn. 

Het geliefde én soms ook gevreesde blobkussen komt natuurlijk ook weer terug. Dan is het weer de bedoeling om zo hoog mogelijk te komen, wanneer de kandidaten door de zwaargewichten omhoog geschoten worden. Het blobkussen is toch wel het favoriete onderdeel van zowel de kandidaten als ook de kijker.

Net als in het vorige seizoen krijgt Ron weer hulp van diverse side-kicks. De namen zijn ook al bekend gemaakt. Zo zijn Yes-R, Saskia Weestand, Juvat Westendorp, Kim-Lian van der Meij, Bart Meijer, Nick Renooij en Stijn Fransen te zien. Zij staan de kandidaten bij tijdens hun deelname.

Bommetje XXL weet zich ieder seizoen weer te onderscheiden. Met een hoop nieuwe spellen, het blobkussen én bekende side-kicks kan de zaterdagavond van NPO 3 niet meer stuk. Het nieuwe seizoen is al vanaf zaterdagavond te zien om 19.00 uur op NPO 3. 

Bommetje XXL is iedere zaterdagavond om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Bekijk Bommetje XXL terug via TVblik.