Spectaculair nieuw spelprogramma Bommetje bij de AVROTROS

Spectaculair nieuw spelprogramma Bommetje bij de AVROTROS

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:
Vanaf aanstaande zaterdag presenteert Ron Boszhard Bommetje!, het nieuwste en natste spelprogramma van AVROTROS op NPO Zapp.
Hierin nemen wekelijks vijf nieuwe duo's, bestaande uit pubers en één van hun ouders, het tegen elkaar op.

De teams strijden in verschillende spectaculaire waterspellen, iedere keer gevolgd door een enorme lancering vanaf een immens luchtkussen; 'het blobkussen'. Wie weet het hoogste te komen en wint de grote finale? Bommetje!

Presentator Ron Boszhard: "Het is fantastisch om dit vrolijke, maar super spannende programma te presenteren. De deelnemers, zowel de jongeren als hun ouders, zijn enorm fanatiek, waardoor je de meest hilarische stunts en bizarre sprongen voorbij ziet komen."

De haven van Huizen is omgetoverd tot een enorm water-arena waar pubers met hun ouders in duo's een parcours afleggen in verschillende  kwalificatiespellen. Hoe meer punten er zijn gewonnen in het kwalificatiespel, hoe zwaarder de springer die de teamleden lanceert vanaf het luchtkussen. En hoe zwaarder de springer, hoe groter de kans op de hoogste sprong! Wie ziet kans om het verst te komen richting de finale en gaat met de unieke Bommetje!-award naar huis?

Bommetje! zaterdag 25 april om 19.00 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.
Bekijk Bommetje! op TVblik.nl/Bommetje