Q-music viert jubileum met nieuw logo en nieuwe slogan

Q-music viert jubileum met nieuw logo en nieuwe slogan

Geschreven door Daniël Schalk

Radiozender Q-music bestaat tien jaar en viert het jubileum met een nieuw logo en een nieuwe slogan. De bekende slogan ‘Q is good for you’ wordt vanaf maandag 31 augustus vervangen door de nieuwe slogan ‘You make us Q’. Q-musc wil hiermee zeggen dat zij zonder haar luisteraars niks zijn.

“De slogan is niet het enige dat wijzigt, want ook het logo krijgt een opfrisbeurt zodat we helemaal klaar zijn voor de komende 10 jaar Q!”, laat radiozender Q-music maandagmiddag weten. Het nieuwe logo van de radiozender bestaat uit een rode Q met daaronder het woord ‘music’.

Het oude logo bestond uit een rood blokje waarin met witte letters ‘Q-music’ stond. Naast het logo en de slogan veranderd er niks. “Verder verandert er natuurlijk niets aan je favoriete dj’s, blijven we heel veel muziek draaien en brengen we je 365 dagen per jaar plezier, energie en een goed gevoel.”

Niet alleen de Nederlandse Q-music krijgt het nieuwe logo. Ook het Belgische zusterstation krijgt binnenkort hetzelfde nieuwe logo. Daardoor kan de “investering van 'enkele tonnen'” worden gedeeld, geeft Q-music-directeur Robert Bernink maandagmiddag aan in de Volkskrant.