SLAM!FM verder als SLAM! ‘Play Music, Play Life’

SLAM!FM verder als SLAM! ‘Play Music, Play Life’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

 

Vanaf maandag 31 augustus vindt SLAM! zichzelf opnieuw uit. SLAM! richt zich op de digitale generatie met een nieuwe identiteit, waar onder andere een nieuwe vormgeving bij hoort. Op SLAM! hoor je dancemuziek in de breedste zin.

Van deephouse tot EDM en van bekende grootheden tot nieuw talent. Met een hoog tempo, veel muziek en weinig 'talk' is SLAM! de dealer van jouw energie, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

'We focussen ons met SLAM! op jongvolwassenen die in een experimentele levensfase zitten waarin nog niets vast staat en alles mogelijk is. Muziek, vooral dance, speelt in die fase een belangrijke rol, het is een bron van energie. Daarom is het nieuwe motto van SLAM! 'Play Music Play Life'. Eerder dit jaar lieten we al zien dat we durven te experimenteren toen we de traditionele programmering op de vrijdag vervingen door de SLAM!Mix Marathon: 24 uur lang dj-sets van de grootste deejays ter wereld.' – Dave Minneboo, Programma Directeur 538Groep.

'De SLAM! doelgroep is volledig online georiënteerd. Daarom zien we SLAM! primair als een digitaal platform met ook een FM frequentie. De cijfers onderbouwen die gedachte: SLAM! heeft een bereik van 1,3 miljoen jongvolwassenen via de radio, tv, online en social media. Onze doelgroep is opgegroeid in een commerciële (online) wereld en laat zich niet verleiden door een paar banners. We gaan daarom samen met onze commerciële partners én onze doelgroep het experiment aan; hier verwachten we veel van te leren.' – Menno Koningsberger, Algemeen Directeur 538Groep.

Q-music is vanaf morgen ook te horen met een nieuw logo en slogan en een compleet nieuwe vormgeving.

Beluister hier de nieuwe vormgeving;