Viktor Brand presenteert De Lijf Show

Viktor Brand presenteert De Lijf Show

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6-presentator Viktor Brand neemt het stokje over van Marc Klein Essink als presentator van het programma De Lijf Show. Sinds het begin van De Lijf Show in 2012 presenteerde Marc Klein Essink het programma, maar hij moet het stokje nu doorgeven aan Shownieuws-gezicht Viktor Brand.

Klein Essink presenteerde afgelopen jaren verschillende programma’s voor SBS6 maar geen enkel programma werd een succes. Zo presenteerde hij in 2013 het zaterdagavondprogramma De Grote Vakantieshow en in 2014 BankGiro Loterij Kluizenspel. Beide programma’s waren geen succes.

Toch had Marc, bekend van zijn hoofdrol in de populaire TROS-serie Medisch Centrum West uit 1990, één succes bij de tv-zender, De Lijf Show. Elke woensdagavond trok de presentator ruim 800.000 kijkers met De Lijf Show. Eén keer trok het SBS6-programma zelfs 925.000 kijkers op woensdag.

SBS6 besloot om in 2013 het programma te verplaatsen van de woensdagavond naar de zaterdagavond. De Lijf Show trok op zaterdag nog maar de helft van de oude kijkers. Waarom Marc aan de kant is gezet is niet bekend. Ook is niet bekend wanneer De Lijf Show wordt uitgezonden.

Bekijk De Lijf Show op TVblik.nl/de-lijf-show