Angela Schijf en Anita Meyer in nieuw seizoen Van der Vorst ziet Sterren

Angela Schijf en Anita Meyer in nieuw seizoen Van der Vorst ziet Sterren

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Angela Schijf, Anita Meyer en Roxeanne Hazes zijn onder andere te zien in het jubileumseizoen van Van der vorst ziet sterren. In het nieuwe seizoen geven de bekende Nederlanders opnieuw een kijkje in hun leven.

Zo gaat Peter langs op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf is hij thuis bij Ronnie Flex. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma.

Volgens Peter wordt het een mooi jubileumseizoen: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van 'Van Der Vorst Ziet Sterren' en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!" Eén van deze bijzondere gasten is Anita Meyer. Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen. Peter ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

Van der vorst ziet sterren vanaf woensdag 17 oktober om 21.30 uur bij RTL4.

Foto: AVROTROS