Late-avond-show Paul de Leeuw heet Kun Je Het Al Zien?

Late-avond-show Paul de Leeuw heet Kun Je Het Al Zien?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De nieuwe late-avond-show van Paul de Leeuw heet Kun Je Het Al Zien?, en niet Zondag Of Zo’n Dag zoals eerst werd gezegd. BNN-VARA heeft de naam van het nieuwe zondagavondprogramma van presentator Paul de Leeuw maandag bekend gemaakt tijdens hun najaarspresentatie.

Zoals eerder al bekend was geworden zal Paul in het programma de week bespreken met zijn gasten en het publiek. Ook krijgt hij hulp van drie jonge opiniemakers, journaliste en columniste Nynke de Jong, KRO-presentator Ajouad el Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten.

Zij geven hun scherpe blik op de meest opmerkelijke gebeurtenissen van het weekend. EenVandaag trendwatcher Lammert de Bruin krijgt ook een rol in Kun Je Het Al Zien?, hij rekent iedere week af met de weekendflaters. Met het programma gaat een grote wens van Paul in vervulling.

“Het is een grote wens van me om het weekend vrolijk uit te luiden. En omdat het laat op de avond is, mogen we weer eens lekker schuren tegen het toelaatbare”, laat de presentator maandag weten. Er zullen ook verschillende rubrieken langskomen zoals NPO (Noord-Koreaanse Publieke Omroep).

De Miguel Wiels Band zal de artiesten live begeleiden. De band van Miguel verzorgt ook de muziek van Paul zijn programma De Kwis. In de eerste aflevering zal de Libanees-Britse zanger Mika te gast zijn. “Kortom: het einde van het weekend was nog nooit zo leuk!”, zegt BNN-VARA.

Lees ook: 'Tim den Besten en Ajouad El Miloudi in Zondag Of Zo'n Dag'

Kun Je Het Al Zien? is vanaf 13 september, iedere zondag, om 23:15 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Kun Je Het Al Zien? op TVblik.nl/kun-je-het-al-zien