WIN: Het Lingo Bordspel

WIN: Het Lingo Bordspel

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Showbizznetwork.nl bestaat 3 jaar, en wie jarig is trakteert! Wij natuurlijk ook, en daarom hebben wij geregeld dat wij ‘het leukste woordspel van Nederland’ mogen weggeven: Het Lingo Bordspel! Het AVROTROS-programma Lingo is inmiddels op televisie gestopt, maar spellenmerk Tulip Games blaast Lingo nieuw leven in.

In het spel kunnen de spelers vijf, zes én zeven letterwoorden maken. Compleet met een ballenbak en een eigen desk is het alsof je zelf in de Lingo-studio staat. Bij ieder goed geraden woord mag de speler een graai doen in de ballenbak. De ballen in de ballenbak zijn net pingpongballen.

Een groene bal is extra punten waard. Maar er zitten ook zes rode ballen in, drie voor elk team. Als je deze rode bal pakt, verlies je als speler of team de beurt. Het is misschien wel hét gezelligste bordspel dat er is. Wat is er leuker om de gezelligheid van het televisieprogramma thuis na te spelen.

Door het grote succes van het bordspel voor volwassenen heeft Tulip Games nu ook een speciale junior editie op de markt gebracht. Allemaal leuk en aardig, maar wij hebben één exemplaar van het Lingo Bordspel kunnen bemachtigen en deze mogen wij weggeven voor onze verjaardag!

Wat moet je doen? Het is heel makkelijk, wij zoeken namelijk een woord! Wij zijn opzoek naar een zes letterwoord. Wij geven jou wel één hint: Het zes letterwoord heeft te maken met onze verjaardag. Hieronder kan jij jou antwoord invullen en daardoor kans maken op het bordspel.

Je kan niet meer meedoen aan onze win actie!