Net5-show The Island krijgt tweede seizoen

Net5-show The Island krijgt tweede seizoen

Geschreven door Daniël Schalk

Het survivalprogramma The Island van Net5 krijgt een tweede seizoen, dat blijkt uit een kandidatenoproep voor een nieuw seizoen. Net5 begon donderdag 21 januari aan het The Island, waarin vijftien deelnemers compleet worden geïsoleerd van de buitenwereld.

De vijftien deelnemers moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Er is letterlijk niemand op het eiland. Er is geen crew, geen cameraploegen of productieteam. De deelnemers van The Island zijn vier weken lang volledig op zichzelf aangewezen en filmen alles zelf.

Het survivalprogramma bevat geen spellen, geen eliminaties en geen geldprijs. Een maand lang moeten de deelnemers zien te overleven met enkel en alleen wat de natuur hen te bieden heeft. 11 mannen en 4 vrouwen zijn afgereisd naar een verlaten eiland voor de kust van Panama.

“Net5 komt met het tweede seizoen van The Island. Wij zoeken vijftien nieuwe bikkels die deze extreme uitdaging aan durven gaan”, luidt de oproep van de televisiezender. “Heb jij ook het lef - fysiek, mentaal en emotioneel - om tot het uiterste te gaan? Geef je dan nu op!”, aldus Net5.

The Island is een groot succes voor Net5. Het survivalprogramma ging vier weken geleden van start met 522.000 kijkers. De tweede uitzending trok 390.000 kijkers. Vorige week stegen de kijkcijfers van The Island, toen keken er namelijk 425.000 mensen naar de derde uitzending van het programma.

Geef je nu op voor seizoen 2 van The Island!Durf jij de strijd aan te gaan tegen de zandvlooien? Maak jij sneller vuur? Geef je dan nu op voor het tweede seizoen van The Island: http://bit.ly/1T9Nvhe

Geplaatst door The Island - Net5 op donderdag 11 februari 2016

 

Bekijk The Island op TVblik.nl/the-island