Bridget in Hollywood op nieuwe donderdagavond Net5

Bridget in Hollywood op nieuwe donderdagavond Net5

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Net5 start op donderdag 31 maart met een compleet nieuwe donderdagavond, met onder andere het nieuwe programma Bridget in Hollywood. In Bridget in Hollywood bezoekt Bridget Maasland, die onlangs overstapte van SBS6 naar Net5, succesvolle Nederlanders in Hollywood.

Bridget gaat langs bij zeer uiteenlopende landgenoten. Zo bezoekt ze onder andere Conchita Leeflang die de beste vriendin van Elton John is, Twan Kuyper die miljoenen volgers heeft op Vine, pornoster Bobbi Eden en mediamagnaat en tienvoudig Emmy-winnaar Bertram van Munster.

Bridget in Hollywood vormt samen met Mijn Restaurant en De mobiel van… de nieuwe donderdagavond van Net5. In het culinaire programma Mijn Restaurant dineren drie restauranteigenaren in elkaars zaak en onderwerpen deze aan een grondig onderzoek.

Naast de menukaart en de gerechten, worden ook de service en ambiance van het restaurant beoordeeld. Wie de meeste fooi ontvangt, is de uiteindelijke winnaar. Achter Bridget in Hollywood plaatst Net5 De mobiel van…, de succesvolle rubriek van de video App LINDA.tv van Linda de Mol.

Mijn Restaurant, Bridget in Hollywood en De mobiel van… zijn vanaf 31 maart de nieuwe donderdagavond van Net5. Sinds 21 januari is het vernieuwende survivalprogramma The Island met Arie Boomsma te zien op Net5. Volgende week is de laatste reguliere uitzending van The Island.

Op donderdag 17 maart komt de tv-zender met een eenmalige terugblik-uitzending, genaamd The Island: Hoe is het nu met? De mobiel van… start al 17 maart, maar verhuist twee weken later naar een later tijdstip. Donderdag 24 maart zendt Net5 de Amerikaanse dramafilm Dolphin Tale uit.

Mijn Restaurant is vanaf donderdag 31 maart om 20:30 uur te zien op Net5.

Bridget in Hollywood is vanaf donderdag vanaf 31 maart om 21:30 uur te zien op Net5.

De mobiel van… is vanaf donderdag 17 maart om 22:00 uur te zien op Net5.

Vanaf donderdag 31 maart is De mobiel van… om 22:30 uur te zien op Net5.

Bekijk Bridget in Hollywood op TVblik.nl/bridget-in-hollywood