Zevende editie Kermis FM: klinkende namen in de studio en op het plein

Zevende editie Kermis FM: klinkende namen in de studio en op het plein

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De zevende editie van Kermis FM staat voor de deur. Van vrijdag 17 juli tot en met zondag 26 juli is Kermis FM weer te beluisteren, zien en volgen via radio, televisie en internet tijdens de Tilburgse Kermis.

Gedurende de tien dagen van de kermis zijn ruim 200 vrijwilligers van Kermis FM de hele dag aanwezig bezoekers en thuisblijvers op de hoogte te houden van het laatste kermisnieuws en evenementen.

 

Menig aspirerend radio dj, tv-producer en ander talent zet zich vrijwillig in om van Kermis FM elk jaar weer een succes te maken.

Kermis FM is meer dan een feest van bekende namen. Voor de vrijwilligers is het een uitgelezen kans om, naast dat geweldige feest, ervaring op te doen in alles wat komt kijken bij het neerzetten van een multimediaal platform. Dit jaar worden de talenten bijgestaan door onder andere Alex en Martijn (Veronica), Erik van Roekel (Q-Music), Michiel Jurrjens (Q-Music), Frank van het Hof (Radio 2), Matijn Nijhuis (NOS) en Barry Brand (Decibel).

Kermis Vandaag zal gepresenteerd gaan worden door Ariste Alosery (Roodkapje) en Tjalina Nijholt (Omroep Súdwest) die na een uitgebreide screentest als presentatietalenten uit de bus zijn gekomen. Kermis Vandaag kunt u elke dag kijken via de verschillende kanalen waar Kermis FM te ontvangen is.

Niet alleen op de radio, televisie en internet is het feest, maar ook op het plein. Vrijdagavond 17 juli wordt het feest afgetrapt door Bart Schurmans en de Reeshof Toppers.

Roze maandag (20 juli) is dit jaar extra speciaal. De ‘Stichting Roze Maandag’ bestaat 25 jaar en viert dat met de campagne ‘hand-in-hand’. Het plein zal deze dag ingevuld worden in samenwerking met ‘Let’s be open’, speciale gasten deze dag zijn Fajah Laurens en Ralvero.

Dinsdag 21 juli is het carnaval even weer in het Brabantse land. Onder andere Pater Moeskroen, Lamme Frans, Veul Gere en Feest DJ Maarten maken er deze avond een waar carnavalsfeest van! Ook de Efteling neemt dit jaar wederom als partner deel aan de Kermis samen met Villa Pardoes, tijdens de traditionele Eftelingmiddag op woensdag zijn de kleinste kermisbezoekers van harte welkom.

De Hilversum House Mafia, Trafassi, The Klubbheas, DJ Boozy Woozy: de lijst is simpelweg te lang om hier op te noemen. De gehele programmering kunt u binnekort terugvinden op www.kermisfm.nl.

Kermis FM ontvangen
U hoeft zich geen zorgen te maken dat u één seconde van de Kermis hoeft te missen. Dankzij partners Ziggo, NPO 101, Omroep Brabant en Omroep Tilburg kunt u Kermis FM 24 uur per dag, 10 dagen lang live volgen. KermisFM is gedurende de hele Tilburgse Kermis te volgen via de radio op 105.9 FM,  en via de live stream op internet. Daarnaast zendt Kermis FM uit via het evenementenkanaal van Ziggo (999), NPO 101, Omroep Brabant en Omroep Tilburg.

NPO 101 zendt uit van 20.00 tot en met 24.00 (met een extra lange uitzending op ‘Roze Maandag’ (12.00 tot 01.00). Ook zullen zij bijna elke show van Kermis Vandaag live uitzenden.

Het evenementenkanaal van Ziggo zal de volledige eerste vier dagen (17 tot en met 20 juli) van de Tilburgse Kermis uitzenden. Omroep Tilburg zal elke dag van 21.00 tot 01.00 uur de Kermis live uitzenden (zaterdag 25/7 tot 02.00 en zondag 26/7 tot 01.00).

Als bonus zit tijdens de Tilburgse Kermis NPO 101 tijdelijk in het standaard pakket. Hierdoor kunnen alle abonnees van Ziggo meegenieten van Kermis FM. Meer informatie over de uitzendtijden is te vinden op www.kermisfm.nl.