RTL Z lanceert app voor smartphone

RTL Z lanceert app voor smartphone

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL Z lanceert vandaag haar smartphone app voor iOS en Android. De RTL Z app brengt het laatste algemene nieuws en updates binnen de RTL Z-pijlers Business, Finance, Tech en Life.

In de app kun je de nieuwsuitzendingen en de programma’s van RTL Z terugkijken. Daarnaast biedt de RTL Z app opinie in de vorm van columns en achtergrondverhalen.

Door in te loggen via ‘mijn RTL Z’ is het mogelijk nieuwsberichtgeving te personaliseren en onderwerpen van persoonlijke interesse te volgen. Pushberichten via mobiel of e-mail melden updates in deze nieuwsverhalen. Het is ook mogelijk je aan te melden voor ‘Breaking Nieuws‘-berichten van RTLZ. Video’s, nieuwsberichten en columns zijn eenvoudig te delen via mail en sociale media. Via de app word je op de hoogte gebracht van RTL Z events.

De RTL Z app is beschikbaar voor iOS en Android, via de App Store en Google play. De app is ontwikkeld door Egeniq/Fabrique.

Marc Schreuder, Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws: “De focus binnen de app ligt op nieuws op het gebied van ondernemen, innovatie, techniek, personal finance en duurzaamheid. Kennis waarmee onze ondernemende doelgroep verder komt. Ook de televisieprogramma’s van Z, met onder meer de talkshow Van Liempt Live, Bright TV en Money Talks, richten zich op deze onderwerpen en zijn samen met de nieuwsuitzendingen terug te kijken via de app.”

Bekijk RTLZ op TVblik.nl/rtl-z
Smartphone kopen? Vergelijk eerst op Knibble!