‘RTL Boulevard verhuist naar Hotel American’

‘RTL Boulevard verhuist naar Hotel American’

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Boulevard zou studio 14 op het Media Park gaan verlaten en de opnamestudio verplaatsen naar Hotel American bij het Leidseplein in Amsterdam, dat meldt de website Spreekbuis.nl. Vorige maand werd al bekend dat de producent van RTL Boulevard, Blue Circle, het Media Park zou gaan verlaten.

Blue Circle neemt in december haar intrek in een nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. Bronnen vertellen aan Spreekbuis.nl dat RTL Boulevard net als haar producent de mediastad gaat verlaten voor de Nederlandse hoofdstad. RTL Late Night kwam in het begin ook vanuit Hotel American.

Tot september 2014 kwam RTL Late Night, ook een productie van Blue Circle, vanuit het hotel aan het Leidseplein in Amsterdam. Doordat het publiek steeds groter werd, werd Hotel American te klein. Blue Circle besloot toen haar tv-productie te verplaatsen naar het Rembrandtplein.

Aangezien RTL Boulevard geen publiek in de studio heeft zou Hotel American een geschikte locatie zijn voor het RTL4-programma. Volgens de bronnen zou RTL Boulevard vanaf volgend jaar vanuit het hotel aan het Leidseplein in Amsterdam komen. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard