Showbizznetwork weekoverzicht - week 43 - 2015

Showbizznetwork weekoverzicht - week 43 - 2015

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Deze week waren de ongekend populaire Martingarrixizer, de mogelijke verhuizing van RTL Boulevard naar Hotel American, de veranderingen die doorgevoerd worden bij Serious Request en dat Nooit Meer Naar Huis een tweede seizoen krijgt in het nieuws.

Ook deze week hebben wij de hoogtepunten van afgelopen week voor jou op een rijtje gezet in het Showbizznetwork weekoverzicht. Wij zijn ook deze week benieuwd naar wat jullie het hoogtepunt van de week vonden. Daarom staat ook in het Showbizznetwork weekoverzicht van week 43 de vraag ‘wat is jou hoogtepunt?’ centraal.

‘RTL Boulevard verhuist naar Hotel American’

RTL Boulevard zou haar studio verplaatsen naar Hotel American bij het Leidseplein in Amsterdam, dat meldde de website Spreekbuis.nl vorige week zondag. RTL Boulevard zou net als haar producent Blue Circle het Media Park in Hilversum verlaten voor Amsterdam. De manager van Hotel American liet maandag aan Showbizznetwork.nl weten dat het niet waar was. “Het is niet aan de orde”, zei hij.

Ruim 2,5 miljoen namen ‘gemartingarrixized’

Ruim 2,5 miljoen mensen hebben sinds vorige week zondag hun naam ‘gemartingarrixized’, dat heeft Arjen Lubach woensdag bekendgemaakt in RTL Late Night. Arjen Lubach verraste dj Martin Garrix in Zondag met Lubach met de website Martingarrixizer.com. Op Martingarrixizer.com kunnen mensen hun eigen naam hipper en internationaler maken, zoals dj Martin Garrix ook heeft gedaan.

Johan Cruijff heeft longkanker

Johan Cruijff heeft longkanker, dat is vastgesteld nadat Cruijff zich de afgelopen weken heeft laten onderzoeken in een ziekenhuis in Barcelona. Donderdag bracht een radiozender in Catalonië het nieuws naar buiten waarna het management het nieuws bevestigde tegenover sportkrant Marca. Het ziekenhuis verricht nu vervolgonderzoek om na te gaan op welke wijze hij behandeld moet worden.

Sabia Engizek in jury SBS6-show MindMasters LIVE

Sabia Engizek, de ex-vriendin van profvoetballer Rafael van der Vaart, neemt plaats naast boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw in het nieuwe vrijdagavondprogramma MindMasters LIVE. Eerder werd al bekend dat boer Geert plaats zou nemen in het programma, maar afgelopen week werd bekend dat ook Sabia jurylid wordt. Sabia en Geert zitten in ‘De Raad Van 10’, de jury bestaande uit tien bekende Nederlanders.

SBS6 kort afvalshow De Grote Herkansing in

Het woensdagavondprogramma De Grote Herkansing van SBS6 wordt ingekort. Het programma duurde eerst 1,5 uur omdat de verhalen uit het programma ‘niet in een uur over te brengen zijn’, liet een woordvoerder van de zender in september aan Showbizznetwork.nl weten. Na de tegenvallende kijkcijfers heeft de zender besloten het programma in te korten zodat het programma nog maar een uur duurt.

3FM gaat Serious Request veranderen

NPO 3FM gaat enkele veranderingen aanbrengen aan haar jaarlijkse actie 3FM Serious Request. Zenderbaas Wilbert Mutsaers heeft in de Nieuwe Revu laten weten dat er tijdens de komende editie van Serious Request meer aandacht aan de inhoud besteed wordt. Ze willen ze de luisteraar meer meegeven. “Daarom maken we ook met het Rode Kruis twee reizen naar de probleemgebieden dit jaar”, aldus Mutsaers.

Gordon mag verder met Nooit Meer Naar Huis

Gordon mag een tweede seizoen maken van zijn succesvolle programma Nooit Meer Naar Huis, dat heeft de zanger en presentator zelf bekendgemaakt op Facebook. “Wat een mooi nieuws voor een programma waar ik zo voor heb geknokt en gestreden! Dank aan RTL voor het vertrouwen!”, laat de presentator weten. De laatste uitzending van het eerste seizoen was afgelopen donderdag te zien op RTL4.

Dit was het Showbizznetwork weekoverzicht van week 43! Tot aankomende vrijdag, 30 oktober, kan er gestemd worden op ‘(Jouw) hoogtepunt van de week’. Vrijdag 30 oktober volgt om 16:00 uur de uitslag van jullie hoogtepunt! Vorige week was volgens jullie de geboorte van Lieuwe Ikink, de zoon van Luuk Ikink en zijn vrouw Simone Wijnands, het hoogtepunt van week 42.

Het is niet meer mogelijk om bij dit weekoverzicht te stemmen op '(Jouw) hoogtepunt van de week'.