Morgen begint de toekomst

Morgen begint de toekomst

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Morgen is het zover de dag dat we op onze Hoverboarden springen, onze zelfstrikkende Nike schoenen aan trekken en vervolgens een slok nemen van Pepsi perfect. Tenminste dat dachten de filmmakers van Back To The Future in 1989.

Wijkopenautos maakte eerder al een leuk artikel over de verschillende voorspellingen en de DeLorean. Bekijk dit artikel over de DeLorean en Back to the Future

Morgen is het 21 oktober 2015, de dag waar zo’n beetje alle fans van Back To The Future op hebben gewacht. Dit is namelijk de dag waar Doc Brown Marty McFly naar toe brengt in zijn tijdmachine.

Een fantastische wereld waar stroom wordt gemaakt van afval, waar je kan vliegen over de weg met je skateboard en waar je niet eens hoeft te bukken om je schoenen te strikken.

Maar helaas is het nog niet zover, er is wel al een vliegend skateboard maar dat werkt alleen nog maar op metaal. Nike is al bezig met zelfstrikkende schoenen en Pepsi heeft voor morgen een aantal Pepsi Perfect gemaakt, maar Pepsi Perfect wordt helaas alleen uitgedeeld in de Verenigde Staten.

Dus parkeer je hoverboard maar weer even in je fantasie en geniet van Back To The Future 1, 2 & 3 om 00:00 (Dus eigenlijk donderdag) op FOX.