Frans Bauer blijft verbonden met de zaterdagavond

Frans Bauer blijft verbonden met de zaterdagavond

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande zaterdagavond zal de laatste aflevering van What the Frans te zien zijn. In dit programma leert presentator Frans Bauer de kandidaten iets wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Iedere week weet Frans een miljoenenpubliek te bereiken. De aflevering van afgelopen zaterdag raakte wel wat kijkers kwijt.

In totaal keken er 1.043.000 mensen naar What the Frans. Frans had last van de concurrentie van RTL 4. De week daarvoor moest Frans, net als 10 jaar: Ik Vertrek, vertrekken van de zaterdagavond. Dit had  te maken met een voetbalwedstrijd tussen Nederland en Kazachstan.

Maar wie dacht dat het na aanstaande zaterdag gedaan is met Frans op televisie, die heeft het mis. What the Frans mag dan stoppen, Vive la Frans gaat weer beginnen. In dit programma reist de zanger en presentator de hele wereld rond. Samen met zijn broer Dorus zal Frans door Europa trekken.

Nieuw aan dit seizoen is dat Frans en Dorus zelf de hoofdrol gaan spelen. In eerdere seizoenen waren vaak Bekende Nederlanders (BN-ers) te zien. Dat verdwijnt in dit nieuwe seizoen. Zaterdagavond en Frans Bauer blijven daarmee met elkaar verbonden.

In de eerste aflevering zullen Frans en Doris op bezoek gaan bij Jean Marie Pfaff, een bekende Belg. Jean Marie zal de broers Bauer de mooie en vooral culturele plekken laten zien van België. Jean Marie is ook in Nederland een bekend gezicht. Jarenlang kon de kijker genieten van een real-life soap van de familie Pfaff.

Naast België reizen de gebroeders Bauer ook door in Duitsland, Liechtenstein, Oostenrijk, Slowakije, Slovenië, Kroatië en Italië. De kijker hoeft Frans dus niet te missen. Ook de komende weken zal Frans gewoon te zien blijven op de zaterdagavond.

Vive la Frans is vanaf zaterdag 31 oktober iedere week te zien rond 22.05 uur bij de AVROTROS op NPO 1.

Bekijk Vive la Frans terug via TVBlik.