November Première Maand start maandag met The Hangover Part III

November Première Maand start maandag met The Hangover Part III

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Aanstaande maandag gaat de November Première Maand van start bij Veronica met The Hangover Part III. c Maar dit is niet de enige grote titel, de een-na-laatste maand van het jaar staat vol big premières in vele genres.

Zo worden ook Man of Steel, The Purge en Kick-Ass 2 voor het eerst op Nederlandse televisie vertoond. Of de kijker nu van comedy-, actie-, thriller- of superherofilms houdt, ze kunnen allemaal in november bij Veronica terecht.

In de November Première Maand staat elke maandag een Big Première op het menu. De aftrap is op 2 november voor The Hangover Part III. In dit derde deel van de succesvolle Amerikaanse comedyreeks keren de vrienden van de ‘Wolf Pack’ terug naar de stad waar de ellende ooit begon: Las Vegas. Van dezelfde makers is in de eerste week van november ook de première van Identity Thief met Melissa McCarthy en Jason Bateman te zien.

Wat de laatste film van de maand wordt, beslist de kijker. Ook deze keer brengt Veronica TV in samenwerking met Veronica Magazine en Superguide de keuzefilm die op 30 november wordt uitgezonden.
Ga naar veronicamagazine.nl/premieremaand en kies uit deze vier toppers:
In deze western keert een bendeleider terug uit de dood om wraak te nemen op zijn halfbroer.

The Rite
Op een uitdrijvingsschool aan het Vaticaan neemt Anthony Hopkins als duistere priester een Amerikaanse student onder zijn hoede.

Apparition
Een jong koppel wordt geterroriseerd door een onverklaarbare aanwezigheid die hen nergens met rust laat.

Intruders
Als Rose met haar vader naar een griezelig oud pand verhuist, ontdekt ze dat de vorige bewoner onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen.

Veronica’s Halloween
Maar voor dit alles, kan iedereen aanstaande zaterdag nog griezelen met Halloween-films. Vanaf 20.00 uur zijn Toy Story of Terror, Scary Movie 4, Tucker & Dale vs. Evil en de première van The Bay te zien.