Big premières in November Première Maand van 2015

Big premières in November Première Maand van 2015

Geschreven door Pieter Jongsma

Ook dit jaar staat de een-na-laatste maand van het jaar vol gave premières bij Veronica, want het is dan weer November Première Maand. In 2015 zijn het zelfs ‘big premières’ in vele genres.

Zo wordt de filmmaand geopend met The Hangover Part III, maar worden ook Man of Steel, The Purge en Kick-Ass 2 voor het eerst op Nederlandse televisie vertoond. Of de kijker nu van comedy-, actie-, thriller- of superherofilms houdt, ze kunnen allemaal in november bij Veronica terecht.

Big American Premières starten de week
In de November Première Maand staat elke maandag een Big American Première op het menu. De aftrap is op 2 november voor The Hangover Part III. In dit derde deel van de succesvolle Amerikaanse comedyreeks keren de vrienden van de ‘Wolf Pack’ terug naar de stad waar de ellende ooit begon: Las Vegas. Van dezelfde makers is in de eerste week van november ook de première van Identity Thief met Melissa McCarthy en Jason Bateman te zien.

De andere Big American Premières op de maandagen zijn Gangster Squad met Sean Penn en Ryan Gosling, Kick-Ass 2 met Jim Carry en Aaron Taylor-Johnson, Man of Steel met Henry Cavill en R.I.P.D. met Ryan Reynolds en Jeff Bridges.

Thriller night
In de November Première Maand gaat ook iedere zaterdag een thriller in première. Veronica start met The Purge, een spannende film met Ethan Hawke in de hoofdrol en waarin de Amerikaanse overheid besluit dat 1 dag per jaar tussen 19.00 uur en 7.00 uur elke misdaad, zelfs moord, legaal is. Politie is niet te bereiken, de ziekenhuizen zijn gesloten en de burgers kunnen ongestraft hun gang gaan…

Andere thrillers die in november voor het eerst op Nederlandse televisie zijn te zien, zijn Bait 3D, Monsters en Frozen.

November Première Maand
In november elke maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag films bij Veronica.