Inside Gamer verhuist van Veronica naar FOX

Inside Gamer verhuist van Veronica naar FOX

Geschreven door Daniël Schalk

Het programma Inside Gamer verhuist van Veronica naar FOX. Vanaf zondag 1 november is het programma te zien in zowel Nederland als Vlaanderen op tv-zender FOX. Na vijf seizoen verhuist het programma van SBS-zender Veronica naar de matig bekeken televisiezender FOX.

De presentatie van Inside Gamer blijft in handen van Simon Zijlemans. De Nederlandse presentator gaat het programma samen met de Vlaamse Nasrien Cnops presenteren. Op Veronica presenteerde Simon het programma samen met Tess Milne, maar zij vertrok onlangs naar RTL5.

Inside Gamer brengt wekelijks de laatste nieuwtjes over games en game-events en neemt de nieuwste releases onder de loep. Simon en Nasrien brengt de kijkers op de hoogte van alle ins en outs over de gamewereld. Op unieke wijze brengen zij de wereld van games naar de huiskamer.

“Al vijf seizoenen lang nemen we de tv-kijker mee in de wereld van games en we staan te trappelen om dit zesde seizoen te beginnen op FOX in Nederland en Vlaanderen”, zegt hoofdredacteur van de game-website InsideGamer.nl, Martin Verschoor, die ook wekelijks het programma samenstelt.

Net als op Veronica brengt het programma de kijker het allerlaatste nieuws over games, een mooie aanvullen voor de website InsideGamer.nl. “Zowel op TV als online blijf je bij InsideGamer dus totaal op de hoogte van al het nieuws dat je digitale hartje sneller doet kloppen”, vervolgt Verschoor.

Inside Gamer is in Nederland vanaf 1 november, wekelijks, om 18:15 uur te zien op FOX.

Inside Gamer is in Vlaanderen vanaf 1 november, wekelijks, om 18:30 uur te zien op FOX.

Bekijk de uitzendingen van Inside Gamer op Veronica terug op TVblik.nl