InsideGamer na Veronica en FOX naar RTL7

InsideGamer na Veronica en FOX naar RTL7

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het programma InsideGamer verhuist naar RTL7. InsideGamer begon in 2013 bij Veronica, maar verhuisde in november naar FOX. Nu krijgt het programma weer een nieuw leven op mannenzender RTL7. Simon Zijlemans blijft ook nu weer de presentator van het programma.

Simon is al sinds het begin van InsideGamer de presentator van het programma. Bij Veronica presenteerde hij het programma samen met Tess Milne en bij FOX samen met de Vlaamse presentatrice Nasrien Cnops. Nu wordt Saar Koningsberger de co-presentator.

Het nieuwe presentatieduo brengt wekelijks het laatste gamenieuws, reports vanaf events en reviews van de meest recente gamereleases. Er komen ook wekelijks actuele items voorbij, waarvoor de presentatoren de hele wereld rondreizen. Ook techniek, e-sports en gadgets worden besproken.

Het nieuwe seizoen van het programma InsideGamer trapt af met een Call of Duty special vanuit Los Angeles. Simon speelt hier als eerste Nederlander de multiplayer-versie van de nieuwe Call of Duty. Tevens doet hij verslag van de finale van het Wereldkampioenschap van de gelijknamige game.

Simon is geen onbekende voor de RTL7-kijkers. Zijlemans is als vaste reporter wekelijks te zien in het RTL7-programma Voetbal Inside. Saar Koningsberger begon haar televisieloopbaan bij TMF en als actrice was ze onder ander te zien in de film De Schippers van de Kameleon en te horen in de Croods.

InsideGamer is vanaf maandag 12 september, wekelijks, rond 23:30 uur te zien op RTL7.
Bekijk InsideGamer op TVblik.nl/insidegamer