Met déze vijf podcasts kan je weer Back to School
Bron: Pixabay

Met déze vijf podcasts kan je weer Back to School

Geschreven door Carmen de Jonge Laatste update:

De zomervakantie is weer tot een eind gekomen en het is weer tijd om plaats te nemen in de schoolbanken, waar een juf of meester op hen wacht. Alle onzekerheden en spanningen voor het nieuwe schooljaar komen hier ook weer bij kijken. Wij hebben een aantal back to school podcasts op een rij gezet, om deze onzekerheden en spanningen te verminderen, zowel voor ouder als kind.

1. How2talk2kids

Deze podcast is geschikt voor alle ouders onder ons. Heleen de Hertog oprichter van How2talk2kids helpt en inspireert je in de communicatie met je kind. 

2. Fat Mascara

In deze Engelstalige podcast bespreken beauty journalisten en vriendinnen Jessica Matlin en Jennifer Sullivan twee keer per week alle ins en outs van de wereld van schoonheid. Op dinsdag delen zij insider-toegang tot de schoonheidsindustrie, de beste parfum, huidverzorging, make-up en haarproducten. In de aflevering van vrijdag interviewen zij hun favoriete mensen uit het vak, waaronder: beroemdheden, visagisten, parfumeurs, dermatologen en plastisch chirurgen. 

3. Doe ik het goed?

Doe ik het goed? is een podcast van de Vlaamse radiozender MNM, waarin seksuoloog Lotte Vanwezemael je alles verteld over liefde, vriendschap, relaties en seks. 

4. Waarom? Daarom!

Omdat alle kinderen door een waarom-fase gaan, schakelen Qmusic radio-dj’s Maarten en Dorothee hulp in van de man die alle antwoorden in zich heeft: Lieven Scheire. 

5. Gamersnet Podcast 

Ben jij een gamer? Dan is deze podcast zeer geschikt voor jou! In deze podcast bespreken je vrienden van Gamersnet.nl over de laatste game-nieuws, hun aan- en afraders en urenlang onnodig geouwehoer.

Welke podcast vond jij het leukst om naar te luisteren? Laat het ons weten via Facebook!