InsideGamer vanaf aanstaande maandag terug bij Veronica

InsideGamer vanaf aanstaande maandag terug bij Veronica

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf aanstaande maandag houdt Veronica je weer helemaal op de hoogte van alle games in een nieuw seizoen van InsideGamer. Presentatrice Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans bespreken onder andere de nieuwste games, het gamemoment van de week en gaan naar belangrijke evenementen. Het nieuwe seizoen gaat van start met twee speciale afleveringen onder de naam: InsideGamer: I Love GTA. Hierin staat het succesvolle spel Grand Theft Auto V centraal, dat afgelopen week uitkwam. InsideGamer is vanaf maandag 23 september wekelijks om 0.10 uur te zien bij Veronica.

InsideGamer: I Love GTA
Afgelopen dinsdag verscheen de vijfde editie van Grand Theft Auto (GTA) voor Playstation 3 en Xbox 360 in de winkels. Het spel is de langverwachte opvolger van het populaire spel GTA IV en de nieuwe versie bracht op de eerste verkoopdag een recordbedrag op van 800 miljoen dollar. In InsideGamer: I Love GTA, dat 23 en 30 september is te zien bij Veronica, draait het helemaal om dit gloednieuwe spel. Zo vertellen BN'ers, onder wie Britt Dekker, Keizer, Sterretje en Bobbi Eden, over hun 'liefde' voor GTA. Er wordt tevens gestunt met auto’s en het spel wordt reallife nagespeeld.

InsideGamer
Na de kick off van het nieuwe seizoen met de twee specials, zijn de reguliere afleveringen vanaf maandag 7 oktober te zien. Hierin duiken Veronica-presentatrice Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans elke week de gamewereld in. Reviews, trailers van nieuwe spellen, belangrijke evenementen zoals gamebeurzen, alles op gamegebied komt voorbij. Dit seizoen zijn Tess en Simon vooral veel op locatie, zoals op de Tokio Game Show in Japan. In de nieuwe afleveringen komt ook wekelijks het item ‘eindbaas’ langs. Hierin worden gamers met ‘iets speciaals’ bezocht. Bijvoorbeeld iemand met een speciale gamecollectie of een gamer met maar één hand.

Het programma InsideGamer is een samenwerking tussen Veronica en Sanoma-titel ‘InsideGamer’.

InsideGamer, seizoen 2
Vanaf maandag 23 september wekelijks om 0.10 uur bij Veronica