GTST Zomer-blog: Liefde op het eerste gezicht voor Jojo?
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST Zomer-blog: Liefde op het eerste gezicht voor Jojo?

Geschreven door Sebastiaan Boers

Tijdens de zomerstop van GTST blikt Sebastiaan elke vrijdag terug op het 30ste seizoen.

Het liefdesleven van Jojo kent niet heel veel hoogtepunten. Eerst is daar Rover waar ze een oogje op heeft. De twee krijgen een relatie met vele ups en downs. Na een korte periode komt er alweer een einde aan. Rover is dan weer gelukkig met zijn ex Kimberly. Al snel krijgt Jojo oog op Valentijn Sanders. Maar helaas is dat ook niet helemaal wat ze had gehoopt.

Gesmolten

Net wanneer ze even geen jongens meer wil, loopt ze een supermarkt binnen. Achter de kassa staat een jongen: Ilyas. Meteen is ze tot over haar oren verliefd op hem. Ze doet heel veel om op te vallen. Hij heeft haar ook zeker zien staan. Maar wil hij hetzelfde van haar? Het is een beetje onduidelijk wat er nu helemaal speelt. 

Wanneer Julian voor Ilyas gaat werken, heeft hij snel door wat er speelt. Hij moedigt hem aan om actie te ondernemen. Alleen is Ilyas een beetje terughoudend. Het lijkt wel alsof hij niet echt durft. Voor Jojo is het allemaal wel mooi geweest. Ze is alweer klaar met hem. Maar wanneer hij dan weer een like uitdeelt, is ze weer helemaal om. 

Liefde in de maak?

Hij komt zelfs bij een optreden van haar kijken. Ze is helemaal overdonderd, maar ook heel blij om hem te zien. Is dan het begin van iets moois tussen de twee? Jojo heeft al veel moeite gedaan om aandacht te krijgen. Maar of het allemaal genoeg zal zijn? Hoe zal het zich gaan ontwikkelen? Want na twee mislukte ‘relaties’ is het wel weer tijd voor iets leuks in Jojo’s leven. 

Ze zit namelijk midden in de vechtscheiding van haar halfbroer Bing en schoonzus Nina. Ze ziet hoe erg de kinderen leiden onder de scheiding. Ze probeert Bing wakker te schudden. Het heeft alleen niet het gewenste resultaat. Het wordt allemaal maar erger, met een dramatisch dieptepunt. De kinderen zijn spoorloos verdwenen en niemand weet waar ze zijn. 

Na een zoektocht duiden ze op bij Ludo en Janine. Het liep allemaal met een sisser af. Nu heeft Jojo weer de tijd om op zichzelf te focussen. Dus staan alle kansen voor haar en Ilyas open. Wie weet worden zij het nieuwste koppel van Meerdijk!

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug bij RTL4. Tot die tijd blikt Sebastiaan elke vrijdag om 19:00 uur in de GTST Zomer-blog terug op het 30ste seizoen.