K3-baas Gert Verhulst: ‘Er is nog niets beslist’

K3-baas Gert Verhulst: ‘Er is nog niets beslist’

Geschreven door Daniël Schalk

Gert Verhulst heeft vrijdagavond tijdens de halve finale van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgster van Josje, Kristel en Karen, een einde gemaakt aan de geruchten dat K3 Zoekt K3 doorgestoken kaart zou zijn omdat de nieuwe samenstelling van K3 al bekend zou zijn.

Afgelopen week zei een Vlaamse vrouw op Twitter dat de nieuwe broodtrommels met de nieuwe samenstelling van K3 al gedrukt worden. “Ik kreeg van een vriendin te horen dat haar vader in zijn drukkerij de nieuwe K3 brooddozen al aan ’t drukken is..”, zei de Vlaamse vrouw op Twitter.

“Er is nog niets beslist”, zei Gert vrijdagavond tijdens de halve finale. “De jury heeft uiteraard een top 3, maar dat is al maanden zo. En die top 3 verandert voortdurend. Wij hebben voortdurend discussies over wie het gaan worden”, vervolgt de baas van Studio 100, het bedrijf achter K3.

Verhulst maakt nog eens duidelijk dat de stem van de mensen thuis wel degelijk meetelt met de uiteindelijk einduitslag. “Wij houden rekening met de stem van de mensen, want voor die mensen gaat K3 optreden! Alles ligt nog open en dat maakt het voor ons zo leuk en spannend.”

Volgens ‘ingewijden’ zouden Lauren, Jindra en Hanne de nieuwe K3 worden. Studio 100, het bedrijf achter meidengroep, liet eerder al weten dat de geruchten onzin zijn. “Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3’tjes is absoluut niet waar”, liet het bedrijf weten.