Ferry Doedens sluit seizoen van Baas Raymann af

Ferry Doedens sluit seizoen van Baas Raymann af

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande zondag is alweer de laatste aflevering van Baas Raymann te zien. In deze laatste aflevering nemen presentator Jörgen Raymann en zijn team de week op speciale manier door. Soundos, Pieter, Rayen en Nabil zullen op geheel eigen wijze de week gaan doornemen.

Nabil heeft het maar druk. Iedere maandag is de komiek ook te zien in het improvisatieprogramma van BNN, Alpacas. Daar is hij één van de zes Alpacas die er rustig op los improviseren. Bij Baas Raymann laat hij zich vaak van een andere kant zien. 

De vraag die beantwoord zal worden is: wie is de baas van het jaar? Ook de mening van de mensen op straat wordt gevraagd. Hoe snel oordelen wij mensen op anderen? Op welke manier doen wij dit en vooral waarom? Dit wordt uitvoerig onderzocht door het team van Baas Raymann.

Een uitzending van Baas Raymann zonder een special guest kan natuurlijk niet. Daarom is er ook in de laatste aflevering een special guest. Deze keer is dat niemand minder dan Ferry Doedens. De acteur die vooral bekend is door zijn rol van Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Wat zijn rol precies zal zijn in de laatste aflevering van Baas Raymann is nog niet bekend.

De GTST acteur is binnenkort voor het laatst te zien in de soap van RTL 4. De makers van de soap hebben Ferry moeten ontslaan wegens zijn drugsverslaving. Ferry's personage Lucas zal Meerdijk gaan verlaten, maar niet voor goed. Wie weet keert Lucas binnenkort wel weer terug. Jörgen zal Ferry hier misschien wel over uit gaan horen.

Baas Raymann verhuist met haar laatste aflevering wel van de vrijdag naar de zondagavond. Iedere vrijdagavond zorgde Raymann voor een lach bij de kijker. Nu zal Raymann haar laatste aflevering van dit eerste seizoen het weekend positief gaan afsluiten.

Vrijdagavond zendt NPO 1 de film van Toen was geluk heel gewoon uit. De filmversie van de populaire comedy met onder andere Joke Bruijs, Gerard Cox en Edo Brunner zal een groot deel van de vrijdagavond gaan invullen. Na deze film zal Erika op reis uitgezonden worden. Daardoor moet Raymann (voor even) verhuizen van de vrijdag naar de zondagavond.

Baas Raymann is zondagavond rond 23.15 uur te zien zijn bij de NTR op NPO 1.

Bekijk Baas Raymann terug via TVBlik.