Gert Verhulst is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Gert Verhulst is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Studio 100 baas, Gert Verhulst, is de nieuwe co-host in Zomer met Art. Dat maakte de bekende Belg vrijdagavond zelf bekend. Hij volgt daarmee landgenoot Evi Hanssen op. Zij was de afgelopen week te zien naast Art Rooijakkers. Iedere week heeft Art namelijk een andere ‘zomerdate’.

Gert is vooral bekend van de hitserie Samson en Gert. Hierin speelde hij zelf de hoofdrol. Later kwamen daar Mega Mindy, K3, Piet Piraat en Kabouter Plop nog bij. Maja de Bij is overigens ook onderdeel geworden van Studio 100. Het succes van het bedrijf lijkt niet te stoppen. Vooral de meiden van K3 doen het goed. Zij treden nog volop op in Nederland en België.

Naast Evi en Gert waren ook Merel Westrik en Ryanne van Dorst een week lang te zien naast Art. In de eerste week, nu vijf weken geleden, was Richard Groenendijk te zien naast Art. De kijkcijfers bleven ook afgelopen week onder de 500.000 grens. Het lijkt nog niet echt te lukken met de late avond en een talkshow.

In tegenstelling tot NPO 1. Eva Jinek is deze week weer begonnen met haar talkshow Jinek. Zij is de komende maanden weer te zien in plaats van Jeroen Pauw. De eerste aflevering, op maandagavond, leverde Eva meteen al meer dan één miljoen kijkers op. Ook de dagen daarna bleven de kijkcijfers vrij hoog.

Zomer met Art is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Zomer met Art terugkijken via Gids.tv.

Foto: RTL