Jandino, Guido, Philippe, Roué: GABBERS in Ziggo Dome

Jandino, Guido, Philippe, Roué: GABBERS in Ziggo Dome

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op.

GABBERS dient slechts een doel: het publiek keihard laten lachen. De show staat bol van hilarische showonderdelen van de heren samen en stand-up zoals alleen zij dat kunnen. De eerste editie van GABBERS is op 24 juni 2016 in de Ziggo Dome en de kaartverkoop start vandaag.

Jandino: ‘Ik heb van Kanye West tot Beyoncé zien optreden in de grote Ziggo Dome en nu sta ik samen met Roué Verveer, Guido Weijers en Philippe Geubels op die plek waar al die wereldsterren hebben gestaan. Ik ga nu al stuk! Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is.'

Philippe: “Ik kijk er naar uit om samen met die 3 andere toppers op het podium te staan en ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”

Roué: “Zo zit je Beyonce te kijken in de Ziggo Dome, en zo mag je zelf je ding doen in de Ziggo Dome! Hoe cool is dat?! Bijna niet te geloven.”
Guido: "Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!"

GABBERS wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment en kaarten zijn te bestellen via www.gabbers.nl.